Vásárlás menete

Eladó  kis pumik

Kedves Érdeklődő, Kedves leendő Gazdi !

Ha eldöntötte, hogy szeretne egy Pumi kölyök kutyát,  izgalmas feladat, és a legjobb helyen van , de előtte még van pár teendőnk...

Hogyan vásárolhat kis pumit?

    -Keressen bizalommal a megadott elérhetőségeimen,írhat emailt vagy messengeren ami kényelmesebb, ahol ír nekem: magáról, családjáról ,életéről,hobbijáról egy apró kis bemutatkozást  elképzelést a kiskutyáról és telefon számot ,ahol megkereshetem Önt a további egyeztetések miatt(nem személyeskedni és nem az életében szeretnék "turkálni" ez azért fontos számomra hogy a legmegfelelőbb típusú,tulajdonságú kölyköt tudjuk Önnek megtalálni,kiválasztani)

-Ha van lehetősége egy egyeztetett időpontban ajánlani szoktam jöjjenek el hozzánk,beszélgessünk sétáljunk egy fél ,-1 órát  nézzék meg kutyáinkat hogyan és hol élnek,nézzék meg én hogyan pumizom találkozzunk, hogy valóban lássák milyen is élőben 1 pumi.

-Előjegyzést felveszem ami ingyenes ,árat és szerződést egyeztetünk.

-Kölykök születéséről értesítem a leendő gazdikat készül 1 közös alom csoport ahová  folyamatosan küldöm a kölykökről a fotókat és videókat ahol már színes nyakörvvel megkülönböztetett kicsikről mesélek :hogy melyik kicsinek milyen szokásaik vannak a megfigyeléseim alapján hogyan esznek,mit játszanak hogyan nevelkednek és milyen szocializációs lépéseket tesznek,szóval mindent.Itt már kialakul (1 -2 kölyök iránti szimpátia).

-2 hetes koruk körül a foglaló befizetésére kerül sor.

-6 hetesen 1. oltás életükben először meglátogatjuk a doktorbácsit ahol , koruknak megfelelő  oltást kapnak,megtörténik chip beültetés a nevüket be regisztrálják és DNS mintavételre is sor kerül ami azt a célt szolgálja első sorban ,hogy igazolni tudjuk kik a kicsik szülei apa,anya regisztrált kutya.

-Első oltást követő pár nap múlva egyeztetett időben szoktunk családi napot tartani akkor minden család eljöhet és megnézheti kiválasztottját.

-2.oltást követően 8-9 hetes korukban(Magyarországon belül) költözhetnek a megegyezett ár kifizetése után új családjukba a kicsik,útravalót  kapnak kölyök tápot amit nálunk fogyasztottak ,oltási könyvet ,szerződést megbeszéltek alapján(hobbi ,tenyésztési szándék egészségi garancia stb.)pár kis játék ajándék,meglepi csomag.

-További kapcsolattartásra is szeretnék igényt tartani a pumi élete során, azért mert szeretnék folyamatosan a gazdi segítségére lenni a kutyája életének bármely szakaszában, legyen az kölyök vagy idős kutya.

Kelt.2019.09.30.                                                                                                      Bükkzsérc